Состав

3 კვერცხი

300 გ შაქარი

400 გ დო

150 გ ქოქოსის ფანტელი

400 გ ფქვილი

1 პაკეტი ცომის საფხვიერებელი

50 გ კარაქი

150 გ ნაღები

ცხიმი ფორმისათვის

Процесс Готовки

გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტას წასუვით ცხიმი. კვერცხი და 250 გ შაქარი ათქვიფეთ კრემისებრი მასის მიღებამდე. დაუმტეთ დო, 100 გ ქოქოსის ფანტელი და მოურიეთ. შერუეით ერთმანეთში არეული ფქვილი და ცომის საფხვიერებელი.მიღებული ცომი თანაბრად დაანაწილეთ საცხობ ფირფიტაზე და გაასწორეთ. მოაყარეთ დარჩენილი ქოქოსის ფანტელი და აცხვეთ 20 წთ.კარაქი, დარჩენილი შაქარი და ნაღები სსაშუალო ცეცხლზე ადუღეთ 2 წთ. გამოიღეთ ნამცხვარი ღუმლიდან და ზემოდან კოვზით გაანაწილეთ ნაღებიანი მასა. შედგით ღუმელში და აცხვეთ კიდევ 10 წთ, სანამ ნამცხვრის ზედაპირი ოქროსფერი არ გახდება.