მსოფლიო კულინარია

მწვადი

     შემადგენლობა:

  • საქონლის ხორცი: 1 კგ
  • ხახვი: 350გრ
  • ღვინის ძმარი: 350 გრ
  • მწვანე ხახვი: 200 გრ
  • მარილი: გემოვნებით
  • პილპილი: გემოვნებით


მომზადების წესი:
        საქონლის ხორცი დავჭღათ საშუალო ზომებად, ჩავალაგოთ ქვაბში, მოვაყაროთ მარილი,პილპილი, დაჭრილი ხახვი, მოვასხათ ძმარი და შევდგათ მაცივარში 5-6 საათი. ავაგოთ ხორცი შამფურზე და შევწვათ მაყალზე ყველა მხრიდან.